O nama

Ža-Jo komerc

Danas se sećamo svojih skromnih početaka sa par mehaničkih mašina i par proizvoda u asortimanu.
Vremenom, a po zahtevima tržišta, došli su mlađi, obučeni i stručni kadrovi, te se slika proizvodnje postepeno menjala. Redovna obuka i doobuka kadrova u inostranstvu (direktno u firmama proizvođača) stvorila je od njih našu konkurentsku prednost na domaćem tržištu, obzirom na to da su jedini u našoj zemlji osposobljeni za veoma kompleksne operacije održavanja i popravke pletećih mašina marke Cessare Colosio, na kojima je i bazirana naša proizvodnja.

Reference radi, mašine koje se pored navedenih koriste u proizvodnji, na sebi nose ime italijanskog giganta u ovoj oblasti – firme Lonati. Mašine na kojima se radi dorada čarapa dolaze od najpoznatijih evropskih proizvodjača: Union special, Mauser special, Cetme i Rosso.
Materijali  od kojih se prave naši proizvodi se pretežno nabavljaju od firmi iz domaće proizvodnje među kojima je firma Bim tex iz Leskovca baza za izradu artikala od pamučnog prediva (fini češljani i mercizirani pamuk) poreklom iz Turske i Indije, firma Kris and Roll iz Kanjiže, a firma Dunav d.o.o. iz Grocke, baza filamenata za izradu klasičnog ženskog programa. Sarađujemo i sa drugim inostranim firmama koje imaju predstavništva u našoj zemlji, kao što je firma Fulgar iz Italije.
Sve ovo čini jedan lep mix profesionalnosti, posvećenosti i kvaliteta koji su pažljivo protkani kroz svaku našu čarapu, a na koje je svoj pečat kvaliteta stavio i Vunarski institut za kontrolu kvaliteta tekstilnih proizvoda Vunil iz Leskovca.
Prisutnost na međunarodnim manifestacijama i sajmovima, saradnja sa mnogim kolegama iz ove oblasti na domaćem i inostranim tržištima, konstantno usavršavanje i širenje proizvodnjih kapaciteta i usavršavanje znanja naših kadrova, doprineli su tome da se proizvodnja odvija na modernim mašinama i po standardizovanim postupcima izrade, što svedoči o kvalitetu proizvoda.
Zagledani smo u budućnost, iz koje ćemo, nadamo se,  gledati na skromnu sadašnjost.

Kreirajte Vašu sopstvenu čarapu!

Sigurna kupovina

Sigurnu kupovinu sa zagarantovanim kvalitetom možete ostvariti kod nas.

Najbolji kvalitet

Najbolji kvalitet usluge možete pronaći na proizvodnjacarapa.com!

Najbolje cene

Najbolje proizvode možete ostvariti na Vašem proizvodnjacarapa.com!

Bezbedno plaćanje

Plaćanjem kod nas ste bezbedni, sigurni i Vaši podaci su bezbedni.

Zagledani smo u budućnost, iz koje ćemo, nadamo se, gledati na skromnu sadašnjost.

Korpa